dimarts, 19 de maig del 2009

Esgotant la temporada a Montserrat Sud

Portem dos diumenges escalant a Montserrat Sud, ja que al ser una zona d’hivern per excel·lència cal aprofitar la temporada fins al final. Ben aviat caldrà tornar a obrir la guia Montserrat Cara Nord que és ben plena de sectors amb força més hores d’ombra.


Fa dos diumenges, vam estar al Faraó de Baix amb l’Òscar i la Carlota, una zona on pots trobar vies des de V+ fins a 7a, amb una aproximació molt curta que fa que sigui força concorreguda. Hi vam conèixer una parella de físics madrilenys molt simpàtics, amb qui vam intercanviar telèfons amb la promesa de fer-los de guies per altres zones d’escalada de Catalunya.


El dia va ser força productiu, tot i la boira inicial va acabar lluint un bon sol que ens va permetre allargar l’escalada fins tard. Segurament, entre tots quatre vam fer la meitat de les vies!

Pol a Aresta, 6b+

Òscar a El pivotant, 6a

Carlota a Killdafly, 6a i Gemma a Amnistia, 6c+


Diumenge passat vam pujar fins a la Placa Hardkore amb el Pere, la Nesa i en Josep, un sector amb una aproximació llarga perquè cal superar les zones del Castell i del Clot del Tambor, ara en plena època de nidificació d’aus que cal respectar. La llargada i qualitat de les vies bé valen la pena la suada de la pujada!



La zona és molt tranquil·la i amb unes vies llaaaaaargues típicament montserratines: plenes de foradets i cigronets petits, la clau de l’èxit rau en resistir el mal de peus fins el final. Són vies de continuïtat on anar a vista és força complicat si no estàs acostumat al conglomerat.

El dia també va ser força productiu per tota la colla, amb encadenaments a vista a totes les vies que vam provar. Sens dubte, serà una zona que repetirem!

Pere a Video clip, 6a

Nesa a Video clip, 6a i Josep a HardKore, 6a+

Pol a Esperó del xilum, 6c i Gemma a núm. 11, 7a

14 comentaris:

Carlota ha dit...

Hola nois!
A veure si m'expliqueu què mengeu, perquè entre el Pol, que va de 6c en 6c i la Gemma que quan està malalta fa els 7a's a vista (m'ho va dir el Josep ahir ;-)), m'estic plantejant fer una canvi de dieta, jeje.

Anònim ha dit...

Hola,
De l'escalada a Montserrat, les fotos són espectaaculars.
Els nivells ja són de taquicàrdia. Bé... però... prou eh!
M. Teresa

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Pol Cruells ha dit...

Ei Carlota! No n'hi ha per tant! De fet les vam haver de lluitar molt, aquestes vies, eh?

M. Teresa: no pateixis que les vies estaven ben assegurades ;D
Fins aviat!

alpinistaderevista ha dit...

Si senyor, molt bones escalades.
Veig que us ho passeu bé.
El blog comença a ser productiu...
Siau.
Joan

Jaumegrimp ha dit...

Veig que no pareu, aprofiteu-ho abans de que la calor apreti! a veure quan puc tornar a venir amb vosaltres, per cert, ja us he linkat al meu bloc.

Gemma ha dit...

Joan, què passa que últimament no vens???? A veure si ara que ve el bon temps et tornes a animar, eh?

Jaume, com va tot? Precisament avui amb l'Anselm parlàvem de tu... Ànims, que val la pena anar a poc a poc i fer bé la recuperació... Ja veuràs com ben aviat podràs tornar a tibar :)

PGB ha dit...

Gemma! Que guai que finalment hagis fet un blog d'escalada ;) Ara ja no només ens lleparem els dits amb els teus postres sinò que ens faras suar les mans amb les vies escalades!

Endavant! ;)

Pietro ha dit...

Carai, a la foto de grup semblo el barrufet rondinaire,...per la cara i per la panxeta, jejeje!

Gemma ha dit...

Pere PGB, a veure si estrenem la web de Sanllors i fem una quedada tots plegats. Què tal una visita de tarda a la Font Soleia?

Pietro, je je je... però si has quedat molt bé!
On ens portaràs diumenge? ;)

Caminar sin gluten ha dit...

Nos alegra de que disfruteis de caminar y escalar en esa magnífica escuela catalana que es Monserrat, y además que compartais las fotografías con todos nosotros.

Besotes

Ana y Víctor.

jclaramunt ha dit...

Aiii quina por la Gemma la Font Soleia...segur que disfrutes com ningú allà!
A veure si montem una tarda vinga...jo el divendres podria!

Gemma ha dit...

Ana y Víctor, en Montserrat conocimos a una pareja de Madrid enamorados de la Pedriza...

Josep, divendres no puc, però em sembla molt bona proposta. Avui al gimnàs també vindrà el Pere, a veure si ens posem d'acord per una tarda que ens vagi bé a tots ;)

Xavi ha dit...

Hola família! Acabo de descobrir que teniu bloc nou. Doncs endevant, ja l'anirem seguint.
Records des del pirineu!
(Xavi, Núria i Lluc)