divendres, 5 de març del 2010

Esquiada familiar carnavalera

Les meves nebodes Aina i Olga estan aprenent a esquiar. Van començar la temporada passada i aquest any han millorat tant que ja baixen bé per pistes blaves i verdes. Com que la resta de family també esquia o surfeja, ens va fer il·lusió organitzar una esquiada familiar amb les tres generacions de casa, des de la més petita fins la més gran.


I dit i fet: el diumenge de Carnestoltes vam passar un dia fantàstic esquiant tots junts a Eina, unes pistes d’esquí de la Cerdanya francesa molt familiars i acollidores. Ens va agradar tant la trobada que ja hem decidit instaurar-la cada any. Això sí, per l’any que ve proposo un repte familiar: baixar junts una pista vermella tots disfressats. Us atrevireu?


Visca l’esquiada familiar carnavalera!

5 comentaris:

Arnau ha dit...

Jo disfressat no ho sé, pero que em faria molta il.lusió que ho instauréssim com a activitat anual segur!!! Petons!

Pol Cruells ha dit...

Sí, sí! disfressats! Jo m'hi apunto!

Gemma ha dit...

Molt bé, així m'agrada!!! Diumenge vaig parlar amb l'Olga i em va dir que també s'apunta al repte de l'any que ve. I per vermelles, eh? :)
A veure si quan tornen els d'Egipte diuen la seva...

Caminar sin gluten ha dit...

Seguro que pasásteis un estupendo día esquiando en familia, de lo cual nos alegramos. Y estamos totalmente de acuerdo con vuestro: "visca l'esquiada familiar".

Aunque, con la nevada que cayó en Gerona y Barcelona, se podría haber esquiado casi en la calle.

Besotes y ¡mucha montaña!

Gemma ha dit...

Ana y Víctor, pasamos un día fantástico esquiando con la família, seguro que instauraremos la "esquiada familiar" a partir de ahora...
Claro que quizás la próxima vez no necesitaremos ir al Pirineo, quizás será suficiente en salir a la calle, je je je... :)