dimecres, 8 de juliol del 2009

Santa Anna

Fa dos diumenges vam anar a l’escola de Santa Anna, un congost amb un embassament a prop d’Alfarràs. Ens hi van acompanyar el Pere i la Nesa, que només hi havien estat una vegada.



Com que hi ha vies d’escalada a les dues vessants del congost, pots triar escalar al sol o a l’ombra en funció de la temperatura. El matí vam escalar al sector Paret del Vent, amb vies ben diverses tant pel tipus de roca com per la llargada i l’estil d’escalada. Havent dinat vam escalar al sector El Sendero, unes vies amb la roca molt polida ja que és la més propera al pàrquing.

Pere a Angelillo, 6a+; Gemma a Pod imagine, 6b+; Pol a Flor d'hivern, 6a+

Vam acabar fent una capbussada al riu (només els homes!) amb una aigua gelada ideal per recuperar-se d’un dia d’escalada ben complet.


Santa Anna és tan gran que encara tenim sectors per descobrir, segur que hi tornarem!

4 comentaris:

Pietro ha dit...

Sí sí,...els homes, ja et dic jo que quan vaig sortir d'allà no me'n quedava gaire d'home, ejem! Em van explicar que el proper cop que ens volguem banyar a Santa Anna ho fem a dalt la presa que es veu que allà l'aigua està calenteta i tot!

Caminar sin gluten ha dit...

Realmente bonita esta zona Santa Ana, un lugar especial, ya que después de una buena escalada, te puedes refrescar en esas clara aguas.

Este lugar nos ha recordado a la zona del Cuchillar de Contreras.

Besotes y buena escalada.

Ana y Víctor.

Pol Cruells ha dit...

Ei Pietro! doncs a mi m'agrada el xoc de l'aigua freda (només per una vegada...)!

Hola Ana y Víctor! No conocemos el Cuchillar de contreras... Gemma tiene ganas de pasar por Madrid este verano! a ver si os conocéis y le enseñáis la Pedriza y la Sierra de Guadarrama, y le presentáis a la gente de Espacio Acción! Hasta luego!

Alpinaut.com ha dit...

Ideal: escalada + bany :-D