dimecres, 24 de febrer del 2010

D'aniversari a Can Placa

Dissabte passat vam quedar amb la colla de l’Òskar per escalar i celebrar, de passada, l’aniversari de la Marta. La convocatòria era a Berga, concretament al sector can Placa de Rasos de Peguera.


Tot i la boira enganxada a Berga, la zona d’escalada quedava per sobre i vam poder gaudir d’un sol fantàstic durant tot el dia. Això sí, amb la neu a peu de via el fred va ser ben viu...

El sector és relativament nou, dels últims sectors esportius equipats al Berguedà, i això provoca que encara hi hagi força caiguda de pedres. La roca és el típic calcari poc adherent de la zona, i cal una escalada tècnica de fissures amb preses laterals. Les vies es mouen entre el 6a i el 7c però el grau encara balla una mica. En total, hi ha una vintena de vies que donen per un parell de dies d’escalada molt complets. La zona és tan nova que no surt a la guia de Berga però en podeu trobar les ressenyes aquí.

Marta i Òskar a Yupi, 6a

Jesus a Els plans de Santa Maria, 6c i Òskar a Kortez the Killer, 6c

Al final ens vam reunir sis de colla: l’Òskar, la Marta, la Bàrbara, el Jesús, en Pol i jo. Vam passar un dia entranyable escalant a tope i gaudint de la vida social ja que feia temps que no ens vèiem amb aquests amics. Després de la jornada, la festa d’aniversari va continuar a Berga, i em consta que es va menjar un pastís d’aniversari boníssim. Vull la recepta!!!

3 comentaris:

K. ha dit...

Quin 6c's més durs! :)

Recomano fer cas de les indicacions d'Iban respecte al grau del sector.

Per la resta va ser un dia entrañable i alegre, i em va fer feliç tornar-vos a veure.

MartaG ha dit...

Moltíssimes gràcies pel gran dia que vaig passar!! Va ser tot un plaer poder compartir l'escalada, la conversa i els bons moments amb vosaltres.
Repetirem :-)
Petons

Gemma ha dit...

Òskar, són 6c's moooolt durs, però tu estàs mooooooolt fort :)
I el Jesús també!!!

Marta, ho hem de repetir, seguríssim. Nosaltres també ens ho vam passar molt bé :)