divendres, 1 de maig del 2009

Comencem

Després de gairebé 3 anys d’escriure la cuina de casa i de ser una seguidora fidel dels blogs d’escalada, m’he decidit a començar el meu propi blog de muntanya. No sé pas si serà gaire actiu, però la idea és tenir un espai on escriure totes aquelles vivències de muntanya que no caben a la cuina de casa i que m’agradaria explicar.

D’altra banda, la majoria de companys d’escalada amb qui surto ja tenen el seu propi blog, així que es farà difícil decidir què escric sense repetir-nos gaire. El temps dirà què acaba sortint de tot plegat...

Per sort, aquí comptaré amb l’ajuda d’en Pol, que s’ha compromès a escriure de tant en tant, je je je... a veure si és veritat! ;)

6 comentaris:

Laia Nadia ha dit...

jajaja! quina motivació!! així m'agrada, poder veure quea més de les fantàstiques postres que prepares, veure el teu altre "modus vivendi" més fanàtic!! endavant Gemma, ja he vist que tampoc pares! Salut! per cert... ja et tinc lincada!

Joan ha dit...

Molta sort amb aquest nou blog... tots tenim aficions diferents i va bé tenir espais diversos on anar-les classificant i explicant...

Gemma ha dit...

sabash! Ja veus que no ets l'única fanàtica, je je je... Està bé això de tenir altres aficions a part de la cuina, oi?

Joan, aquest cop espero que el Pol també m'ajudi... I posar posts d'escalada entre receptes de pastissos no lligava gaire, oi?

Caminar sin gluten ha dit...

Nos alegramos Gemma de que hayas comenzado tu propio blog de montaña, y aquí tendras a unos visitantes asiduos, un poco oxidados ya, pero que aún consevan el espiritu de la montaña y la escalada.

Besotes y buenas escalada.

Ana y Víctor.

Carlota ha dit...

Hola Gemma! A la que he tingut un ordinador a mà ja m'he posat a mirar el nou blog. Ara a fer moltes coses per poder omplir-lo!

Gemma ha dit...

Ana y Víctor, muchas gracias por vuestra visita siempre tan agradable. Espero vuestras visitas con ilusión :)

Carlota, genial, ja veus que tu i l'Òscar sereu dels protagonistes, eh? A veure si el Pol posa el post del Diumenge passat!