dimarts, 16 de febrer del 2010

Gaudint del sol a la Mussara

Diumenge de la setmana passada va fer el primer dia de sol de tot l’hivern. Davant la previsió de bon temps, vam decidir aprofitar bé el dia i anar a escalar una mica més lluny de l’habitual, a la Serra de Prades.


Juntament amb el Pere, la Nesa, en Pol i jo ens vam dirigir a Lo Soterrani, un dels sectors més concorreguts de la Mussara i dels primers que vam descobrir quan començàvem a fer esportiva: bona roca, bones vistes, bon peu de via, vies llargues, escalada variada... una zona que ens encanta! I amb el solet que va fer vam treure el ventre de pena, que després de tants dies seguits de fred ja ens començava a fallar la motivació.

Nesa a No me bellostes la cuca, 6a i Pere a Capitan Pedales, 6c

Pol a No me bellostes la cuca, 6a i Pere a Capitan Pedales, 6c

Alguna via té la primera xapa una mica amunt, però per sort en Pere portava la seva última adquisició, una canya per xapar el primer parabolt que ens va anar la mar de bé ;)

Pere amb la canya i Pere a Elegosentrik, 6a+

Personalment em va fer molt il·lusió poder fer la via Todo tiene su fin, ja que recordava haver flipat mentre la feia en Lluís, el Mestre que ens va iniciar en l’escalada esportiva ja fa anys. La resta de companys també van triomfar, es nota que el sol ens va aixecar els ànims i les ganes d’apretar, je je je...

6 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ep Gemma, la setmana passada va ser tot un luxe poder escalar sense fred! però ja veus que ha durat poc...snif!!
Molt bona la canya del Pere.
Em sembla que el dia que el Lluís fèia aquest viote jo també hi era.
Enhorabona per la via i la progressió!

PGB ha dit...

Wow, esteu escalant amb sol! Increïble pel què s'està veient ultimament... ;)

A veure si em deixo caure algun dia per la Mussara, que no ho conec gens! Només hi he estat un cop quan feia V d'esportiva patint...

Pol Cruells ha dit...

Hi tornarem!

jclaramunt ha dit...

Doncs a veure si puc venir a la pròxima, que igual que en PGB, no hi he estat mai! Aquest cap de setmana va ser oxigenant després de tanta pluja!

Gemma ha dit...

Jaume, de veritat tambè hi eres? Recordo que vaig flipar mentre el Lluís feia la via... en aquella època només feiem 6a hi veure'l pujar tan tranquil per un 7a+ ens va alucinar a tots, je je je...

Pere i Josep, és imperdonable que no hagueu estat mai a la Musara... És un dels millors secotrs de la Serra de Prades!!!!! El proper cop us avisem segur :)

Pol, hi tornarem ;)

Pietro ha dit...

Carai Gemma, li estic agafant el gust a això d'agafar el rol de prota de les vostres fotos. N'hi ha de molt guapes, ja me les passareu!
Quin dia! Em sembla que no tardaré gaire a tornar al Soterrani, que encara hi tinc mooolta feina pendent. Pere i Josep ja us avisarem!
Sembla que aquesta setmana tornem a la rutina plujosa dels Diumenges. Em sembla que nosaltres anirem directament a la PXB.